به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «گلولههای دوگانه: اخلاق جنگ سایبری» توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد در سال ۲۰۱۶ به چاپ می رسد. در بررسی اخلاق جنگ، معمولا جنگهایی که در جهان واقع رخ میدهند مورد بررسی قرار میگیرند. ولی از آنجایی که جنگهای سایبری نیز در حال حاضر روی میدهند، یکی از مسائل مورد نظر اخلاق در جنگها سایبری است. آیا اصلا میتوان اخلاقی برای جنگهای سایبری در نظر گرفت یا به طور کلی همه انواع آن از نظر اخلاقی محکوم هستند؟
مثلا فرض کنید، گروهی از خلاف کاران سایتی راه اندازی کرده و در آن اعضای بدن انسان را میفروشند. در صورتی که پاسخ برای جنگ سایبری با چنین وب سایتی مثبت باشد، آیا میزان خسارتی که وارد میشود و انواع استراتژیهای ممکن در جنگ سایبری محل بحث هستند؟ یا هر کاری مجاز است؟ فریتس آلهوف و همکارانش در کتاب جدید خود به بررسی اخلاق در فضای سایبری میپردازند.
این کتاب از چهار بخش اصلی تشکیل شده است، در بخش نخست به هنجارهای بنیادین جنگهای سایبری پرداخته میشود، در بخش دوم تطبیقی بین جنگ عادلانه و جنگهای سایبر صورت میگیرد، در فصل سوم به اخلاق جنگهای سایبری، و در نهایت به مسائلی همچون فریب و حریم شخصی پرداخته میشود. این کتاب در سال ۲۰۱۶ توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد به چاپ خواهد رسید.
نظر شما